Undervisning

Heste i harmoni v/Tine Jensen
Heste i Harmoni ved Tine Jensen - heste undervisning i Brøndby og omegn.

Undervisning

Pris: 250 DKK

Fra jorden
Jeg lægger vægt på, at hesten kan arbejde lige igennem sin krop, strække sin overlinje og balancere sig selv. Hesten kan lære at slappe af og afspænde sin krop og være bevidst om, hvor den sætter sine ben.

Miljøtræning
Lær din hest at være i sin egen krop, når det bliver farligt. Jeg mener, det er vigtigt, at vi har introduceret vores heste til de ting, de kan møde i den store vide verden, såsom paraplyer, flag, klappere og plastik mm. førend vi byder dem at håndtere en (i deres øjne) lumsk situation.

Dressur
Jeg lægger vægt på, at hest og rytter finder hinanden i en symbiose af tillid og afspændthed. Når vi som ryttere kan ride vores hest rundt i alle tre gangarter nærmest ved tankens kraft i et afspændt og harmonisk flow, så er alt muligt. Dét er kunst.

Skal det være os to
Det kræver blot, at du har et ønske om, og en lyst til at træning med din hest foregår i rolige rammer, hvor I begge kan være med. Og så kræver det tålmodighed. Rom blev heller ikke bygget på en dag. Målet er, at vi sammen får omkodet jer til at være en harmonisk ekvipage. En harmonisk ekvipage er en glad og afspændt rytter samt en rolig og afbalanceret hest. Et par, der nyder hinandens selskab, og hvor det hele føles blødt som silke.

Hvad får du ikke af mig
Undervisning, der indeholder pres, up-tempo, stress, hesten anses som et middel til at nå målet, urealistiske mål. Ting tager tid, og hvis du vil nå det hele på 14 dage, så er jeg desværre nok ikke den rette.

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.