Billedetelepati

Heste i harmoni v/Tine Jensen
Heste i Harmoni ved Tine Jensen - Billedetelepati - på alle dyr i Brøndby og omegn.

Billedetelepati - på alle dyr

Pris: 795 DKK

Hvad er det?
Telepati er en energiudveksling i form af nonverbal kommunikation imellem to individer bestående af følelser, billeder for det indre øje samt ord for det indre øre.

Er der begrænsninger?
I princippet nej.
Dyrene fortæller helt af sig selv, hvad der fylder for dem lige nu. Derudover er det muligt at spørge om alt imellem himmel og jord. Dyrene er dog ikke spåkoner, og kan ikke se ind i fremtiden, dog kan de have ønsker og mål for fremtiden, ligesom du og jeg.

Hvad kan jeg bruge det til?
Som dyreejer er det muligt at skabe en større forståelse for sit dyr, og dermed opnå harmoni og symbiose på et højere plan. En følelse af sammenhold og fællesskab.

Hvad skal du gøre?
Du skal sende mig et billede af dit dyr og vente på en mail. I tidsrummet imens telepatien finder sted, er det rarest for dyret ikke at være til eks. træning. Blot være, hvor det selv kan bestemme, om det vil bevæge sig rundt eller slappe af. Det kan være udfordrende, hvis både du som ejer, og jeg ønsker fokus på samme tid.

Hvad kan jeg få svar på?
Du kan få svar på dit dyrs sindstilstand, ønsker og behov. Du kan få en forståelse af dit dyrs adfærd, og ændringer KAN forekomme blot ud fra en telepati. Du kan få et indblik i dit dyrs opfattelse af sit eget helbred, og mulige tiltag for at opnå bedring.

Bliver alt så bare løst i et snuptag?
Nej – det gør det ikke. Men det kan hjælpe jer til at opnå det samarbejde i ønsker. Ofte kræver ændringer også noget af os som ejer, og ikke kun af dyret. Dyrlægerne er dem, der stiller diagnoser – det gør, eller kan jeg ikke. Jeg formidler blot videre, hvordan dyret føler og oplever sin egen krop.

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om billedetelepati på alle dyr i Brøndby og omegn, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.