Kropsterapi

Heste i harmoni v/Tine Jensen
Heste i Harmoni ved Tine Jensen - Kropsterapi til heste, Billedeterapi, BEMER og undervisning i Brøndby og omegn.

Kropsterapi til heste

Pris: 795 DKK

Hvad er kropsterapi
Kropsterapi er en støtte til at bedre funktionen og dermed øge holdbarhed og det generelle velbefindende. Jeg har mine lyttende hænder, der mærker vævets bevægelser eller mangel på samme. Mine øjne bruger jeg til at se hvad kroppens mønster og form fortæller mig, og derudfra arbejder jeg med at få tillid fra vævet og guide det i små bevægelser, så jeg lige akkurat får åbnet til en dialog med hjernen, så denne kan overbevises om at bevægelse kan finde sted mere optimalt.

Har min hest brug for det?
Jeg vil være så fræk at sige ja. Det har alle! Der er ingen af os, der er fuldstændig symmestriske, så lige gyldigt hvad, så går vi alle i et kompensationsmønster. Det handler om at fordele spændingen i kroppen så ligeligt som muligt, så vi undgår overbelastninger og har det bedst mulige funktionsniveau.

Sig det igen
Ved ALT vi gør, vil hjernen hurtigt afgøre: “KAN jeg gøre dette – BØR jeg gøre dette”. Ved at “gå under radaren” – altså ikke gå over grænsen, hvor jeg møder modstand, kan jeg overbevise hjernen om, at en bevægelse/funktion er mulig og med tiden tilmed en god idé. “Use it or loose it” som man siger. Har hesten eks. ikke trukket vejret dybt længe, så er det min fornemmeste opgave at få diagfragma online igen.

Hvor ofte skal min hest have terapi?
Det er altid godt at optimere og forebygge. Når det så er sagt, så vil du efter et besøg af mig få lektier for. Øvelser du skal lave hver dag. Jeg åbner en dør med mit besøg . Med øvelser minder du dagligt hjernen om, at det vi startede stadig er en god idé. Derfra bygger vi på, indtil kroppen er den bedste udgave af sig selv. Det handler om at få den enkelte hest til at fungere så godt som muligt, med hvad den har med i bagagen.

Hvor i kroppen gør det en forskel?
Hele kroppen hænger sammen!! Har du en hælspore, får du over tid ondt i ryggen. Det er ikke muligt at få gode resultater, hvis ikke hele kroppen adresseres. Alt spejles, og alt påvirker noget andet.

Hvornår er det fikset?
Jeg tror ikke på, man kan 1,2,3 fikse. Det hele hænger sammen. Og kontinuerlig adressering af forskellige funktioner vil over tid omfordele spændingen i kroppen til en mere fordelagtig balance.

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om kropsterapi til heste i Brøndby og omegn, er du meget velkommen til at henvende dig på telefon eller mail.