BEMER

Heste i harmoni v/Tine Jensen
Heste i Harmoni ved Tine Jensen - BEMER terapi i Brøndby og omegn.

BEMER Horse og Human - salg og leje

Pris: fra 150 DKK til 32.550 DKK

Hvad er BEMER terapi?
BEMER terapi stimulerer mikrocirkulationen i hele kroppen, vha. det unikke Hertz signal, som det udsender. PEMF signalet skaber et elektromagnetisk felt omkring kroppen.

Ekstra bonus effekt
BEMER har en systemisk effekt. Det er HELE kroppen, der optimeres til at reparere og hele sig selv. Der er altså mange virkeområder, du ikke ser med det blotte øje i hverdagen.

Hvordan fungerer det?
Der er små blodårer (kapillærer) overalt i hele kroppen. Dette kaldes mikrocirkulationen. Det estimeres, at op til 98% af vores kredsløb er mikrocirkulation. Bare vi mennesker har små 100.000 km kapillærer i vores krop! BEMER stimulerer vasomotionen, hvorved et øget flow i årerne opnås. Dermed øges transporten af bl.a. ilt, næringsstoffer og signalstoffer ud til cellerne, samtidig med bortskaffelsen af affaldstoffer fra cellerne optimeres.

Afspil video

Hvor ofte skal BEMER anvendes?
Den absolut optimale effekt af BEMER terapi opnås ved at anvende det dagligt. BEMER skal anvendes som supplement i det daglige management omkring hesten, for at stimulere holdbarhed, sundhed og præstation. Ved skader kan BEMER anvendes som supplement for at understøtte heling og kvaliteten deraf.

Områder med rapporteret effekt
– Hæmatomer
– Ødemer
– Sårheling
– Frakturer samt forstuvninger
– Seneskader
– Smerteproblematikker
– Nedsat fordøjelse
– Headshaking
– Nervøsitet og stress
– Aldersrelateret slid
– Nedsat immunforsvar
– Ophobning af affaldstoffer
– Nedsat præstation
– Hudlidelser
– Hovvækst
– Restitution
– Præstation

Kan BEMER kurere alt?
Nej – BEMER kurerer ingenting. BEMER fremmer kroppens egen evne til at regenerere og reparere sig selv. Man kan eks. ikke kurere astma, men man kan optimere iltoptagelsen samt transporten heraf, så symptomerne opleves mere dæmpet. BEMER gør det muligt, at den individuelle krop dagligt kan præstere så optimalt som muligt.

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om BEMER terapi i Brøndby og omegn, er du meget velkommen til at henvende dig på telefon eller mail.