Jeg har en 4 års Trakehner hoppe. Som har været igennem rigtig mange svære ting allerede i sit korte liv, der har været RIGTIG MANGE helbreds problematikker. Hun har været indlagt på Højgård Hestehospital op til flere gange, sidste gang opgav de hende og sagde hun aldrig blev ridehest. Hvilket hun slet ikke er endnu.

Tine har altid været med os på sidelinjen.
Alle de ting jeg har været i tvivl om, har jeg altid snakker med Tine om.
Her kommer bare to, af de sindsyg mange ting Tine har kunnet se.

Perfect var gået fra sit foder, alt sit foder. Lige fra den ene dag til den anden. Jeg var i 7-sind, viste bare ikke hvad jeg skulle gøre.
Jeg tog fat i Tine. “Om 3-4 uger begynder hun at spise igen, hun kan bare ikke lige koncentrere sig om det nu, hun skal lige falde til det nye sted. Du kan ikke re noget for hende, andet end at vente tålmodigt”.
Hvad tror i der sker, fra starten på den 4. uge, smider jeg foder i krybben og Perfect begynder på at spise. Det skal lige siges at, dagen før rørte hun stadigvæk ikke foderet.

Her for ja hvad 14 dage siden, blev Perfect ved med at smide sig på folden og rulle sig. Fuldstændig udmattet og kastede sig til jorden, ville intet spise. Jeg tænkte straks kolik.
Mig ringe til Tine for at høre hvad jeg skulle gøre.
Giv hende BemerVet, og massage hen langs med maven, det er luft hun har siddende fast i tarmen. Hun skal blot slå en odenlig prut, så er der gang i den igen.
Hun fik 15 min BemerVet imens jeg gav hende massage på maven.
Pludselig kom der en ordentlig prut og jeg gik udenfor med hende, hvor hun lavede hestepærer. Efter 10 min var hun fuldstændig sig selv igen.
Hun spiste fint og var glad igen.

Jeg VIL ALTID ty til Tine, hun er SÅ SINDSYGT dygtig. Både til mennesker og dyr.
Tak for dig Tine.